Как изглеждат най-впечатляващите барове и ресторанти в света? /част 1/

Тенденциите в интериорния дизайн през последните години очертаха независимия и модерен стил на днешните творци, които доказаха, че вече не съществуват установените правила в интериора, а перфектната визия може да се постигне по абсолютно разнообразни начини.

Ако искате да се убедите в успешните ескперименти на световните интериорни дизайнери и архитекти, то едва ли ще имате по-добра възможност от това да разгледате дизайнерските решения в едни от най-попуялрните и зашеметяващи барове и ресторанти по света. Селекцията от снимки, които сме подбрали може да ви вдъхнови да бъдете по-смели в бъдещите си интериорни проекти и да черпите от ексцентричните идеи, включващи венецианска мазилка, индустриални елементи и феерия от светлинни ефекти.

 

AD Nightclub, САЩ

 

Венецианската мазилка

 

Този нощен клуб се намира в Сан Диего, Калифорния и представлява една от перлите на нощния живот, не само благодарение на първокласните си партита, но и на неповторимата обстановка. 

 

Венецианска мазилка в светлина

 

Екзотична визия, много светлина и ярки акценти са в основата на всеки детайл в интериора, който е дело на Davis Ink Limited.

 

Венецианската мазилка в заведение

 

Аlain Ducasse au Plaza Athénée, Франция

 

Бяла венецианска мазилка

 

Студиото Jouin Manku е в основата на съвършения интериор на този луксозен френски ресторант. Белият цвят и огромните абажури са акцент в стилната визия на едно от най-изисканите заведения в Париж, което впечатлява с незабравимите си дизайн и атмосфера.  В допълнение можем да кажем, че белите нюанси в интериора все още са класика и могат да бъдат идеално комбинирани с минималистични мебели.

 

Прекрасна венецианска мазилка

 

Badgirlz, Унгария

 

Оригинален интериор с венецианска мазилка

 

Един нощен бар, който задължително трябва да посетите, ако попаднете в Будапеща. 

 

Тъмни венециански мазилки

 

Дизайнерското студио Akos Bara в сътворило един ексцентричен шедьовър в сърцето на стария град. Венецианска мазилка, разчупени форми и градска визия – всичко това е напълно достатъчно, за да направите перфектния индустриален бар.

 

Различните венециански мазилки

 

Освен оригиналните стени, мебелите също са в тон с модерния изглед на клуба. Ако и вие искате да пресъздадете подобна индустриална визия в дома си, можете съвсем свободно да заложите на кожени мебели, много метални аксесоари и венецианска мазилка, с която ще трансформирате стените, за да придобият онзи неповторим ефект на ръжда.

 

Още от зашеметяващите интериорни решения, може да видите в следващия ни материал, или да научите повече за декоративните бои и мазилки и декоративните бои за стени.

 

 

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !