Уважаеми клиенти,
Във връзка с предстоящите почивни дни имаме празнично работно време:

30.04 - 04.05 | почивни дни

5.05 - 7.05 | 9:00 - 18:00 часа

6.05 | 9:00 - 14:00 часа

 

Идеи за декорация за стена

Публикувано от optymistica 22/02/2021 0 Коментари

Стенният декор не само показва вкусовете и предпочитанията на собственика, но и създава атмосфера, уют и придава индивидуалност на помещението, независимо дали става дума за жилище, заведение, хотел и т.н. 

Ето няколко идеи за стенна декорация, които ще ви помогнат да разнообразите интериора си. 

Снимки и картини

Това е може би един от най-често използваните подходи за украса на стените. Размерът и видът на рамките се променят, дори днес вместо рамкирани снимки, могат да се открият и цели стени, покрити с една снимка - фототапет. 

Картините също намират своето място за украса на стените - оригинали или репродукции на картини от доказани художници, абстрактни решения, лично рисувани или дори рисувана коприна. Подобно на снимките, в някои случаи рамкираните картини биват заместени от стенописи. 

Декорация за стена 2 - розова

Гоблени и килими

Като продължение на рисуваната коприна, изключително модерно в последно време е поставяне на декоративни килими върху стените, които освен естетична функция, имат и практическо приложение, когато става дума за по-студени стени. 

По-традиционният вариант на този тип декорация за стена са гоблените, понякога ушити лично от домакина, което им придава допълнителна стойност.  

Декорация за стена от метал или дърво

Металът и дървото започват да набират популярност, особено в съвременни интериорни решения. Топлината на дървото и елегантния вид на метала, лесната обработка на двата материала и голямата възможност за избор на стил - класически изчистени линии или абстрактна визия, все по-често привличат вниманието на собствениците и се вписват с лекота като декорация за стена. 

 

 

 

Снимки и картини

Гоблени и килими

Декорация за стена от метал или дърво

Остави коментар