Идеи за декорация за стена

Стенният декор не само показва вкусовете и предпочитанията на собственика, но и създава атмосфера, уют и придава индивидуалност на помещението, независимо дали става дума за жилище, заведение, хотел и т.н. 

Ето няколко идеи за стенна декорация, които ще ви помогнат да разнообразите интериора си. 

Снимки и картини

Това е може би един от най-често използваните подходи за украса на стените. Размерът и видът на рамките се променят, дори днес вместо рамкирани снимки, могат да се открият и цели стени, покрити с една снимка – фототапет. 

Картините също намират своето място за украса на стените – оригинали или репродукции на картини от доказани художници, абстрактни решения, лично рисувани или дори рисувана коприна. Подобно на снимките, в някои случаи рамкираните картини биват заместени от стенописи. 

Декорация за стена 2 - розова

Гоблени и килими

Като продължение на рисуваната коприна, изключително модерно в последно време е поставяне на декоративни килими върху стените, които освен естетична функция, имат и практическо приложение, когато става дума за по-студени стени. 

По-традиционният вариант на този тип декорация за стена са гоблените, понякога ушити лично от домакина, което им придава допълнителна стойност.  

Декорация за стена от метал или дърво

Металът и дървото започват да набират популярност, особено в съвременни интериорни решения. Топлината на дървото и елегантния вид на метала, лесната обработка на двата материала и голямата възможност за избор на стил – класически изчистени линии или абстрактна визия, все по-често привличат вниманието на собствениците и се вписват с лекота като декорация за стена. 

 

 

 

Снимки и картини

Гоблени и килими

Декорация за стена от метал или дърво

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, МОЛЯ ДА ИМАТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ МАГАЗИНЪТ ЩЕ БЪДЕ ЗАТВОРЕН
от 10. 8 . 2023 - до 22. 8.2023 включително
В ТЕЗИ ПЕРИОДИ ИЗПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ ПОРЪЧКИ  И ЗАПИТВАНИЯ НА МЕЙЛ:

cap@gttbg.com

ИЗВИНЕТЕ ЗА ПРИЧИНЕНОТО НЕУДОБСТВО !